Paardrijlessen

Wij bieden verschillende trainingsmogelijkheden aan voor jou en jouw paard, alsook prive- en groepslessen met een paard/pony van ons.

Onze Trainings Opties


Wij bieden professionele prive- en groepslessen (in kleine groepjes) aan die gegeven worden door gediplomeerde lesgevers, en kunt volgen met jouw eigen paard.

We geven les aan kinderen en volwassenen die graag the skills van een kwalitatieve recreatie ruiter willen bezitten, en uiteraard ook aan kinderen en volwassen die begeleid willen worden in hun wedstrijdambities van zowel dressuur tot jumping niveau 130.

Rijles met een paard/pony van ons


Wij bieden professionele prive- en groepslessen (in kleine groepjes) aan die gegeven worden door gediplomeerde lesgevers, en kunt volgen met een paard/pony van ons.

We geven les aan kinderen en volwassenen die graag the skills van een kwalitatieve recreatie ruiter willen bezitten, maar ook aan kinderen en volwassen die begeleid willen worden in hun wedstrijdambities voor dressuur en jumping.

Je kan bij ons zowel als beginner als gevorderde ruiter terecht.

Wat mag u verwachten van onze lessen:

  • Een zeer professionele begeleiding, zowel tijdens de rijles als naast het paard.
  • Voor de allerkleinsten worden de lessen met geduld, afwisseling en leuke oefeningen gegeven, met de aandacht op het leren kwalitatief paardrijden.
  •  Voor kinderen/volwassenen met angst bij het paardrijden, wordt op een geduldige manier samen met ons de angst overwonnen.
  • Voor de ambitieuze ruiter wordt er gekeken naar doelstelling van de ruiter, de sterke punten van paard en ruiter worden in de verf gezet, en er wordt hard gewerkt aan de minder sterke punten, dit d.m.v specifieke oefeningen. Zo kunnen paard en ruiter samen het vooropgestelde doel bereiken.
  • Voor de ambitieuze wedstrijdruiter wordt er gekeken naar de doelstelling van de ruiter en de mogelijkheden van het paard. Tijdens de lessen wordt er een analyse gemaakt van de sterke en bij te sturen punten van uw rijkunst. We werken met specifieke oefeningen om uw en uw paard zijn werkpunten te verbeteren. Er wordt training op verplaatsing en wedstrijdbegeleiding aangeboden.
  •  Zonder eigen paard leer je bij ons op een professionele manier paardrijden, maar ook leer je alles naast het paard, zodat je deze taken zelfstandig kan uitvoeren en de paarden echt kan leren kennen. Je leert de paarden uit de stal/weide halen en je leert ze borstelen en opzadelen. Bij ons is het dus niet enkel opstappen en rijden, maar echt het professionele totaalpakket die aangeboden wordt.
Sharing Is Caring